komentowane | oceniane | czytane |
Co zrobić z resztkami jedzenia po świątecznym ucztowaniu?
› Dom› Porady |
3 miesiące temu
31.12.2017
Honorata Dmyterko komentarzy 2 ocen 1 / 100% |
A A A |

Święta, święta i po świętach... A w lodówce i szafkach wciąż zalegają tony jedzenia. Jak je wykorzystać? Co zrobić z resztkami wędlin, ciast, owocami i innymi daniami oraz produktami, które zostały po świątecznym ucztowaniu?
Wykorzystując resztki, nie tylko nie będziemy mieć wyrzutów sumienia, że wyrzucamy jedzenie do kosza, ale także zaoszczędzimy na kupnie kolejnych produktów. Przy porządkowaniu półek w lodówce zwróćmy uwagę, co możemy zamrozić. Do zamrażarki nadają się mięsa, chleb, bułki, paszteciki do barszczu, a nawet pasztet. Z pewnością nie możemy mrozić jajek,soków, majonezu, bananów czy sałaty.

+ | - |
Komentarze
(2)
Serwisy internetowe jarocinska.pl, zpleszewa.pl, rawicz24.pl, gostynska.pl, krotoszynska.pl nie ponoszą odpowiedzialności za treść komentarzy. Komentarze nie są moderowane. Wpisy niezwiązane z tematem, wulgarne, obraźliwe, naruszające prawo będą usuwane zgodnie z postanowieniami Regulaminu. |
› pokaż według najstarszych |

3 miesiące temu | ocena: 100% | 2 |
oceń komentarz |
wpisy tej osoby | zgłoś do moderacji |

3 miesiące temu | ocena: 100% | 1 |
oceń komentarz |
wpisy tej osoby | zgłoś do moderacji |